Bestuur

Praesidium Van der Goot 2018-2019


Praeses: Jurjen van der Goot

praeses


Hey! Ik ben Jurjen van der Goot, 18 jaar oud en ik kom uit Eelde, dat ligt in de kop van Drenthe. Dit academisch jaar mag ik Praeses zijn der CSV Ichthus Dronten. Vanuit mijn ouderlijk huis ben ik opgegroeid in en met het geloof. Omdat dit voor mij zo waardevol is heb ik er bewust voor gekozen om het komende jaar tijd in de vereniging te investeren en daarmee aan het geloof en mijzelf te bouwen. Mijn ouders hebben thuis een zoogkoeienhouderij in combinatie met natuurbeheer. In dit gebied licht mijn volledige passie en daarom ben ik in Dronten gaan studeren. Ik volg de Dier- en Veehouderij opleiding op de Aeres Hogeschool in Dronten en ben dit jaar begonnen aan mijn tweede leerjaar. Daarnaast ben ik wonende in het mooiste Ichthus Dronten huis, namelijk Kindeboederei Pompedoni.

Abactis: Heidi Rustenburg

abactis


Hey, Ik ben Heidi Rustenburg, 18 jaar oud en abactis der CSV Ichthus Dronten. Ik ben samen met mijn ouders, 2 broers en zus opgegroeid in het kleine dorpje Opperdoes gelegen in de kop van Noord-Holland. Vanaf mijn achtste levensjaar ben ik al op het paard te vinden. Wat is begonnen als een hobby, is uitgegroeid tot een passie. Vandaar dat ik nu in Dronten op de Aeres Hogeschool, Hippische Bedrijfskunde studeer.Ik ben vorig jaar begonnen met mijn studie en ik heb mij toen ook in het begin van het jaar aangesloten bij de Ichthus. Ik ervaar Ichthus als een gezellige en hechte studentenvereniging waarvan de grondslag het christelijke geloof is. Ik heb afgelopen jaar veel vriendschappen gesloten en mij kunnen verdiepen in het geloof. Ik ben zeer dankbaar dat ik mij dit jaar de abactis van CSV Ichthus Dronten mag noemen. Ik bid ervoor dat het een goed bestuursjaar mag worden waarbij er hechte vriendschappen gesloten mogen worden en het geloof op Ã

Quaestor: Gert Pul

quaestor


Mijn naam is Gert Pul, ik ben 21 jaar oud en woon in Putten. Als kleine jongen vond ik maar één ding echt mooi en dat waren beesten. Na de basisschool ben ik de HAVO gaan doen op het voortgezet onderwijs. Na 3 jaar HAVO wilde ik iets praktisch gaan doen en heb ik besloten de Veehouderij opleiding op het MBO te gaan doen met het idee om door te gaan naar het Hoger Agrarisch onderwijs. Inmiddels zit ik in het laatste jaar op de Aeres Hogeschool in Dronten en volg de opleiding Varkens- en Pluimveehouderij. Naast mijn afstudeertraject houd ik me bezig met het bestuurswerk als penningmeester der CSV Ichthus Dronten. In dit jaar hoop ik te zorgen voor een duurzaam beheer van de financiën, wat een nuttige besteding inhoudt van de inkomsten. Dat wil zeggen de bestedingen te doen aan doelen die bijdragen aan een levensvatbare vereniging waarin plaats is voor geloof en gezelligheid!