Wie zijn wij?


Wij zijn de Christelijke Studenten Vereniging Ichthus Dronten. De C, de S en de V; dat is de korte samenvatting van onze vereniging.

De C van Christelijk betekent dat het geloof in Jezus Christus de rode leidraad door onze vereniging is. Hier geven we invulling aan door ongeveer elke twee weken een bijbelstudie te houden. Tijdens deze bijbelstudies gaan we met elkaar in gesprek over een bepaald gedeelte uit de Bijbel en kunnen we zo veel uit de Bijbel en van elkaar leren over het geloof.

De S van Studenten houdt in dat we net als andere studenten niet de hele tijd serieus met onze studie bezig zijn maar dat we ook zeker leuke dingen met elkaar doen. Daarom worden er in de weken dat er geen Bijbelstudies zijn leuke activiteiten georganiseerd. Kijk bij ons fotoalbum voor een impressie van onze activiteiten. Ter afsluiting van onze activiteiten gaan we vaak naborrelen in een van onze studentenhuizen onder het genot van een biertje of een ander drankje. Ook gebeurt het dat we samen nog even naar de bar gaan om daar een biertje te drinken.

De V van Vereniging betekent dat we alles samen proberen te doen, want samen staan we sterk! Het bestaan van Ichthus Dronten is ook afhankelijk van de leden, we moeten het dus samen doen! Dit wordt vormgegeven door het bestuur van studenten en verschillende commissies. Voor meer informatie over ons bestuur en de verschillende commissies zie de rest van onze website en Facebook.